söndag 8 januari 2012

UTLOTTNING

Jag råkar ha 2 likadana böcker så därför passar jag på att lotta ut en av dessa till en av er som kikar in på min blogg.


Boken "DET SVENSKA RUMMET" 
av Lars Sjöberg & Ursula Söberg
''Det svenska rummet'' är en överdådigt rik och vacker bok som speglar en epok i svensk inredning och arkitektur som är lika aktuell idag. Här finns beskrivningar av specifika hus med rum, kök, hur de ligger i terrängen, takfall, förstorade detaljer, paneler, målade väggfält, sängomhängen mm. Boken behandlar i huvudsak den mindre mangårdsbyggnaderna och herrgårdarna, varav de flesta fortfarande är bebodda. Ljuvliga sommarvillor med lusthus och verandor från tiden kring sekelskiftet visas också.

Lars Sjöberg är intendent på Nationalmuseum och hans hustru Ursula Sjöberg är konsthistoriker. Boken är illustrerad av Ingalill Snitt och var och en av de 250 sagolikt vackra färgbilderna är som ett konstverk i sig."


Det ni behöver göra:
1.OM ni har Facebook,klicka på Fb-symbolen längst upp till höger på sidan och GILLA sidan där.
2. TALA OM för någon ni tror skulle behöva en Tapetserare,alltså maila någon,dela på Fb eller varför inte PRATA med en vän om TAPETSERI & SÅNT.
3. Lämna en kommentar här i kommentarsfältet.(Om ni redan gillar på Fb så skriv det)

Jag lyssnar på mycket ljudböcker när jag jobbar så därför lottar jag oxå ut en kortdeckare av Camilla Läckberg som ljudbok.

Tävlingen avslutas 31 januari,Tack att ni hjälper till att tala om att jag finns!!//Eva

8 kommentarer:

 1. Klart att jag vill vara med! Jag har gillat pa Fb och aven tipsat om tavlingen dar! Pa Fb heter jag barbados jenn!
  Bade boken och ljudboken verkar valdigt intressanta!!!!!

  jenn2you@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag gillar och delar på facebook
  Vill gärna vinna en bok

  anette eriksson
  manettan@gmail.com

  SvaraRadera
 3. här gillas det både här och där, och följer det gör jag så klart... är gärna med i utlottningen :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar din sida på Facebook och delar den glatt vidare till hela Fjugesta :)

  Hoppas på att vinna boken :)

  Lena Björler ( lenamarb@gmail.com )

  SvaraRadera
 5. Hej, vad kul att du hittade till min blogg, jag bor 12 km söder om Vadstena alldeles vid sjön. Kul att se allt fint du gör och jag vill jätte gärna delta i din utlottning, jag har gillat på FB och ska tipsa en vän som ville ha sina möbler omklädda.
  Ha det gott.
  /Lotta

  SvaraRadera
 6. Jag har gillat på fb och även delat din sida.
  lindberg_s@hotmail.com

  MVH
  Sandra Lindberg

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag älskar inredning liksom en del tjejkompisar på min face book så jag absolut dela tävlingen så de kan se den och förhoppningsvis gå in här och tävlar. Vi gillar gammal stil och går på auktioner och Loppisar och sen träffas vi och fikar och visar våra fynd för varandra sen drar vi iväg igen på Loppisen var och en av oss. Bra för då kan man gå där var och en vill gå och dessutom blir det inte två personer som vill ha samma sak. Är övertygad om att dessa tjejer inkl mig skulle bläddra i denna bok med stor glädje och hitta ideèr och tankar.

  Ljud böcker är också en fin vinst, perfekt när man ska ut och åka någonstans och har tråkigt. Hela bilresan blir något annat. Det har hänt att jag sagt efter många timmars åkande, men är vi framme nu men deckaren är ju inte färdig än, jag vill veta vem mördaren är !

  nettan.klar@gmail.com

  Face book: anette meg carlsson

  SvaraRadera

Hej, jag blir glad om du vill lämna en kommentar//Eva