torsdag 18 mars 2010

Trött på telefonförsäljare.


Nu har det varit många samtal de senaste dagarna när säljare
"-Bara vill kontrollera några uppgifter..."
I slutändan visar det sig att det finns några uppgraderingar och lite kostnader såklart.
JAG VILL VARNA för ettföretag som presenterar sig som Nummerupplysningen.se, när jag frågar visar det sig att det är 118218, som jag aldrig hört talas om, och ABSOLUT INTE varit kund hos förut som säljaren påstår.
Säger såklart nej, och när jag gör en sökning på datorn visar det sig att det är samma ägare som till Procat som jag blev uppringt av förra veckan och som presenterade sig som
"Företagsök på nätet där alla är med" där jag också stod som betalande kund, sa den unga säljaren som nyss börjat arbeta där, gick ned i pris från 4000:- till 1000:-.....????
Jag sa såklart NEJ och talade om att jag inte varit kund förut.
-Då tar vi bort dina uppgifter, var svaret jag fick.

Är så trött på att lägga energi på dessa telefonförsäljare som förmodligen inte vet att de lurar folk , jag är väl för artig för att bara slänga på luren, men ska nog börja med det snart.

Idag är det lite stiltje på verkstan eftersom barnen är sjuka.
En del tror att jag både kan ha barnen hemma och jobba...kanske med större barn men inte med en 2.5-åring i alla fall!
Så det blir lite fix vid datorn, det brukar funka ett tag, tills 6-åringen står bredvid och vill spela, och inte ger sig.

Ha en fin dag//Eva

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte om du kontaktat NIX annars låter det som en bra ide. Anmäler du dig hos dem får inte telefonförsäljarna ringa dig (såvida du inte handlat av dem tidigare). Det kan visserligen ta några månader innan det får fullt genomslag men det är GUDOMLIGT att slippa telefonförsäljarna när det börjar fungera. Tel. 020-27 70 00. Du kan också kolla på nätet på nix.nu

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Beatrice, tack, det hade funkat om jag inte haft företagstelefon, det går inte att registrera sig då, tyvärr har kollat det!
    Men som privatperson är det ju toppen.

    SvaraRadera

Hej, jag blir glad om du vill lämna en kommentar//Eva